Verkoop - Legabo - Harderwijk - Sound & Light Solutions

LEGABO
Sound & Light Solutions
Harderwijk
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verkoop

LEGABO's doelstelling is de opgebouwde tevreden klantenkring uit te breiden met klanten voor elk budget. Om dit te bereiken voeren wij eerst een oriƫnterend gesprek met u om te kijken welke wensen u heeft en of wij binnen uw budget tegemoet kunnen komen aan uw wensen. Of dat wij van mening zijn het te bereiken doel op een andere manier te bewerkstelligen en zo het beste product voor een goede prijs aan u te kunnen aanbieden. Immers, het best passende product hoeft niet altijd duur of van het bekendste merk te zijn,dat is iets wat LEGABO in de afgelopen jaren meerdere malen heeft mogen constateren.
Wij leveren niet alleen apparatuur maar kunnen de te leveren apparatuur ook bij u installeren en de benodigde uitleg er bij te geven, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe versterker, mengpaneel, moving head of gewoon een losse kabel, stekker of reservelamp, u bent hier aan het juiste adres.

Wij werken met:
DYNACORD, ELECTRO- VOICE, CREST, RCF, BEHRINGER, SAMSON, AUDIENCE DELIGHT, DB TECHNOLOGIES, MACKIE, CROWN, SHURE, SENNHEISER, MIPRO, PIONEER, DENON,  MARTIN, JB SYSTEMS, DAP, STANTON, TECHNICS, WESTONE IN EAR, NEUTRIK, PENN,  SHOWTEC, PROLYTE, ROBE, AMERICAN AUDIO.

 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu