Lasershow - Legabo - Harderwijk - Sound & Light Solutions

LEGABO
Sound & Light Solutions
Harderwijk
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lasershow

Het ontwikkelen en opvoeren van een lasershow vereist vakmanschap.
Legabo heeft de specialisten in huis voor al uw lasershows en laserpresentaties.
De veiligheid van uw en onze mensen staat natuurlijk voorop.
Ga met Legabo in zee en kies voor zekerheid en veiligheid.


Spectaculaire lasershow
Hebt u een beperkt budget, maar wilt u toch een krachtige introductie of opening, dan kunt u gebruikmaken van een van onze basisshows. Hierbij wordt bijvoorbeeld een standaardshow uitgebreid met een beperkt aantal teksten en/of logo's die u zelf aanlevert. Let wel: vaak is gebleken dat zo'n show voor veel mensen al fantastisch is!
Effecten/Beamshow
Een beamshow bestaat in basis uit lasereffecten (stralen, golven, tunnels etc.) synchroon op muziek. De combinatie van laserstralen en muziek heeft al snel een enorme impact.
Bij een dance-event of optreden van een band of artiest kan een beamshow dan ook zorgen voor een weergaloze ervaring voor het aanwezige publiek.
Projectie-/Animatieshow
Animaties worden door onze eigen ontwerpafdeling gemaakt. Soms wordt daarbij gebruik gemaakt van eerder door ons vervaardigde algemene beelden, gecombineerd met beelden die door de opdrachtgever worden aangeleverd. De input kan variëren van snapshots van bewegende videobeelden tot 3D-bestanden, logo's, teksten, drukwerk, enzovoort. Als alle aangeleverde materialen verwerkt worden in een show, ontstaat een geheel dat aansluit op uw evenement en daarmee zeker voor een meerwaarde gaat zorgen.
• Het in huren van een lasershow is uitsluitend met deskundig personeel.
• Het zelf inhuren van losse hoog vermogen lasers is (volgens onze veiligheidsnormen) niet mogelijk.
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu